Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönstret i ditt öga



Mönstret i ditt öga, är blommorna under min kropp,
mitt öga ger regn till jorden.
I morgon säger du att allt inte är så som jag tror,
att tomrummet funnits länge.
Att jag inte skall längta längre.




Fri vers av annaemelie
Läst 386 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-27 22:16



Bookmark and Share


  Andreas Kassel
Mjuka, smekande rörelser blandat med kinetisk nitroglycerin!
2007-11-28

  Pontus W.U
började jätte vackert och mysigt, avslutades så brutalt abrubt!
applåder!
2007-11-27
  > Nästa text
< Föregående

annaemelie
annaemelie