Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1993




Jag minns att jag drömde
Jag drömde att jag fick blåmärken
varje gång jag vidrörde
världen omkring mig.
Det känns som om dom sitter på insidan nu.




Fri vers av annaemelie
Läst 371 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-25 21:51



Bookmark and Share


  Andreas Kassel
Den här dikten rymmer alla människor!
2007-11-27

  Mögelhud
Fint skrivet, det här tycker jag om.
2007-11-25
  > Nästa text
< Föregående

annaemelie
annaemelie