Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi är alla här en liten tid för


Lycka och Hopp

Medelhavsvågor stör tyst
sandens mjukhet
himlen stadigt soldränkt
med två vita moln

Medan lugnet genomborras
av vassa piggar som
ilskna bålgetingar
genom trygghetens
friska silande luft

De ständigt oroade
männen och kvinnorna
biter sig fram med
nya oroliga förslag för
vår undergång

Jag drar solhatten över
ansiktet vilande huvudet mot
solstolens varma tyg
drömmer en stund om lyckliga minnen




Fri vers av Irene Backström
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-01-25 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström