Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


har du hört


Lips sealed


Visste du
att hon har ställt till det
för sig nu igen

menar du...

Jovisst....
och har du hört
att han kan vara
den skyldige

näää...
det menar du inte
stämmer det verkligen

Ja, men jag fick inte
berätta för någon
så nu får du
hålla tyst om det här

Jajemän
du kan lita på mig

Det hoppas jag
för får dom veta
att jag berättat
så ligger jag pyrt till

Oroa dig inte
varför skulle jag
säga något

My lips are sealed




Fri vers (Fri form) av stormengudrun VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-01-27 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP