Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rucklaren och vindhagen


Rucklaren

som förlagt

sin strålmask


spanar bortåt

vindhagen men

där ståtar endast

gnisterblomstren


och fjärilskulörer

i svang som

de alltid varit


så han letar nog än.




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-01-28 16:07



Bookmark and Share


  Susen VIP
Vackert. Språket ytterst tilltalande
2023-02-01

    Lena Staaf VIP
Vackert och roligt!
2023-01-29

  Elinor Sörensson VIP
"Vindhagen"
vilket vackert uttryck.
En plats där vindar möts,
både milda och bryska.
De for nog iväg med
Rucklarens strålmask och
han letar förgäves.
2023-01-28
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP