Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
även smärtsamma beslut leder till nåt gott


SUNDARE TILLVARO

SUNDARE TILLVARO

Att leva i en nyckfull tillvaro

leder till att den dubiöse

får svårt att leva i en sådan samvaro.

Ty det nyckfulla beteendet är svårt att avfärda med ett leende.

Ödmjukheten har inget gemensamt med nyckfullheten.

Då får den dubiöse söka sig till andra möjligheter

som ger honom ett mer jordnära perspektiv

en sundare tillvaro 

ett lugnare liv.

 

050530




Övriga genrer av giovanni casadei VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-04 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

giovanni casadei
giovanni casadei VIP