Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Själsinvitatiion


Vaknar

Lyssna

förstå

jag är jag 

inuti

i varje cell

 

lever hon

förtryckt i lögner tystad i smärta 

cellerna minns men talar inte längre

de har glömt det

det som behöver öppnas igen

bakom masker dolda

 

i hjärtat finner hon det 

då hon kliver in

in i känslan av då

känner hon ljuset kärleken där 

den som bara är så

 

så kommer förståelsen dit

förlåtandet frisläppandet av känslan

av kärlek släpper hon taget

virvlar hon fri i vinden hon älskar

kommer hon äntligen  hem

 

själ

att läka varje sår så

skapar nya celler

och gör henne

till den

den som är hel

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-02-05 14:01



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Upplyftande "självrannsakan"
som ger en hel del in till
själv Läsaren?
;)
2023-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP