Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Synonymt


Tankeprocesser?

Skilj och separera

avskilj sedan det hela

isolera och bryt upp

sortera och uppdela

det som ska skiljas åt

ska skiljas ifrån ja delas

håll nu isär och frånskilj sedemera

att skiljas är naturligt i processer

att sära på det som är i tankar

åtskiljas och särskiljas

skiljas från varandra

för att slutligen en dag

kanske detonera ?  

 

ja så skapas något nytt

av alla dessa delar

blir tankarna 

nya och hela?

 

  




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-05 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP