Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härligt när orden bara... rinner ur en.




e b b s t r ö m

 

När kärleken

rinner ut

i sanden,

 

 

minns hon

 

sin upprinnelse?  




Fri vers av Jer
Läst 612 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-11 10:36



Bookmark and Share


    Camillaa
den där var klockren
språket och innehållet
wow :)
/ C *
2006-08-29

  TiVa
Ah, klockren!
2006-08-24

  Propella
Denna sitter som en knytnäve i mellangärdet. Aj så ont, men oj så vackert beskrivet.
2006-08-24

  * Ammi *
ja det är frågan ... men den kan även gå upp i rök.
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer