Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett


Vinddrag

Lilla Gulört
blev tappad på ängen
bredvid ett starägg
i sitt varma runda bo

Gulört tog sig fram till ägget
kröp fram till det
varma ägget och somnade

Solen sken varmt hela dagen
och ägget kläcktes mot kvällen
Gulört fick en chock av
den fula skära Starungen

Han grep tag i första
vinddrag och följde med
till Världens ände




Fri vers av Irene Backström
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-02-14 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström