Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Geléhjärtan

 

Ibland känner jag mig som ett dallrande geléhjärta med två ben och miljoner kramar på bankkontot 

Det vore ju nästan tjänstefel att
Inte skriva på Alla Hjärtans dag

Så gör en civilstatus-kupp 
i huvudstaden på din crush
Strö lite geléhjärtan i folks vardagsrum
Lägg gosedjur i sängen
Och i folkmun kommer alla prata
Om dig som Cupido 




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-14 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP