Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbara


Soliga hav

Ingenstans var allt bra
vi reste till Spanien
för att köpa hus

Men de var för trånga
vi kunde inte äta inne i köket
vardagsrummet var för trångt
för små sovrum

Balkongerna så trånga
för dålig utsikt
ingen såg havet

Poolen såg tråkig ut
ungarna trivdes inte i barnpoolen
för långt till centrum

Priset för högt
eftersom allt behövdes
byggas om

De åkte hem till sin lilla 3a
och sina fem barn




Fri vers av Irene Backström
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-21 15:23



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Härlig min vän du är tillbaka från drömresa "En plats i Solen. Jag tittar just nu kl 15 42 på tv 4.men om man har barn Portugal är finaste eller Italia. eller Schweiz som finansierar familjer för att befolka området.
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström