Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus II


levande ljus
bilden av dig
vid kistan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-02-25 00:16



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
vackert vemod. väldigt effektiv text - säger mycket med få rader !
2023-02-28

  Skatflickan VIP
Du förmedlar mycket känsla med dina 3 rader, sorgesamt. Känns.
Äkta.
2023-02-28

  Chan VIP
Finstämt och vemodigt.
2023-02-27

  Annie b'larsson VIP
Så vackert!
2023-02-25

    Lena Söderkvist VIP
Vemodigt, vänligt. Känns som du vet aktuellt för mig just nu.
2023-02-25

  lodjuret/seglare VIP
Dina texter går att läsa så olika, olika gånger då en själ om och om igen läser.
2023-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP