Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor som faller

 

Det kanske är universums gnistrande stjärnor som faller

och omfamnar oss

med singlande flingor av kristaller

lämnar ett dämpande täcke av ljus och hopp

för att lätta på bördan

för dem som drunknar av mörkret och frost




Fri vers (Fri form) av Jess1
Läst 70 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-02-25 13:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess1
Jess1