Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi pratar inte om det


Vi pratar inte om det


Vi talar inte om det


Men kanske vi tänker på det


Det svåra


Det fula


De åren


Farligaste åren


Att vi överlevde


Att vi fortfarande lever


(Än så länge)


Jag vet


är en aning pessimistisk


men ibland kommer


skratten


humorn


lättnaden


Vi klarade det


Gick igenom mörkret


rakt in i ljuset


 


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-02-26 17:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vackert om valet av att vara trofast livets mirakel i oss själva, en homage till livet du tecknar, liksom till livet i en själ!
2023-03-17

  SellwiN VIP
Fint formulerat. Hoppas andra sidan bjuder
På mycket!
2023-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP