Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djurens tid

Sprattlande apor gör
lustiga krumeluror

Zebror gör
streck i livet

Elefanernas trumpetndet i
djungels sång

Papegojor pratandes

Geopardens snbbhet
blev tili en middag

Strutsar som springer
fortare än gråben

Allt hände eller var det bara
ett ögonblick av livet självt




Fri vers av Lars Blomberg
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-02-26 23:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Savannen är aldrig stilla.

2023-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Blomberg