Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Liv du krokiga och väna

Så Liv
Ännu ett steg
Tag för det som sas
Det som stilla tegs
Jag möter dig
Jag längtar dig
Jag räds dig så ibland
Du Liv du krokiga och väna
Du håller hårt i han
Jag önskar att ibland
Jag våran väg så vet
Men den du bär så innerligt
Som din största hemlighet
Men Liv, du Liv jag säger ändå
Tack för denna dagen
Tack för skratten och för gråten
För de djupa andetagen
För fläckarna på kläderna
För stöket i mitt hem
För dem som jag har träffat
Och dem jag längtar sen
Du liv om detta är
En aning av vår resa
Eller till och med dess mål
Jag höjer kaffekoppen i tacksam livsglad skål




Fri vers (Fri form) av tomfolke
Läst 37 gånger
Publicerad 2023-02-27 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tomfolke
tomfolke