Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senryu- Sårad

stor varm mysig kram
fick jag av alla andra
men inte av dig




Bunden vers (Haiku) av aPorcupine
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-11 18:46



Bookmark and Share


  Embracy
Bra dikt. Gjord på lägret? Eller efter? :D
2007-08-04

    Naemi
Ibland vill man vara träffad! Vi måste ta för oss mer, sno en kram!
2006-11-02

  KonstigaKatter
Ojdå, känner igen känslan...
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

aPorcupine
aPorcupine