Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag ser dig inte mer

ibland en känslobrand
kan du hålla andan
eller andas du rök
bara för sammanhang

långt från land
trampar du vatten
och dränker dig
innan du kan andas ut igen

vill bara ha ett slut
men allt börjar om
när sorgen gör sig påmind
en känslobrand utom kontroll
du ser staden lysa där borta
men jorden snurrar åt fel håll

jag förlorar dig min vän
dimman har tätnat mellan oss
jag ser dig inte mer
du kommer glömma mig snart
med blinda kliv
är du långt bort nu
och jag blir en årsring i ditt liv




Fri vers av nattversioner VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-02 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nattversioner
nattversioner VIP