Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LITEN FÅGEL

en liten fågel under snön
lätt andas nära
sjunga så försiktigt
flyga med de ljusaste av vingar

liten fågel över våren
sonett begravd i bröstet
sover och är ledig
en gräskälla under sin trädgud
tackar kransen




Fri vers (Modernistisk dikt) av K G Trellis
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-04 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K G Trellis
K G Trellis