Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖD

Döden spårar mig.
Jag är kär i dess stumhet.
Det är ett osynligt kollage av mänskligt liv.
En fågel med din röst. Död.
Den är kär i den här tiden på året
som blommar på vintern.




Fri vers (Modernistisk dikt) av K G Trellis
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-03-06 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K G Trellis
K G Trellis