Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYSS

Du kysser
men det vet du inte
inkluderad skyldighet.

Världen är trasig.
Det sitter i mina lungor.
Det är fruset.

Men dina läppar
ge mig renhet
och jag får förlossning.

Döden är vid horisonten.
Den måste dras över
och sätt dig själv på brasa.




Fri vers (Modernistisk dikt) av K G Trellis
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-03-06 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K G Trellis
K G Trellis