Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR NÄRMARE

Du är närmare
för du faller redan in i mina dikter.
Vad sägs om den där gåvan, statyn, The Crossroad

Vi är Av varandras blod och kött
vi har vuxit isär,
vi bor i samma finska talande hus.

Avståndet till var som helst inom den
är inte ett stort avstånd.
Korsningen rör sig osynlig
i tystnad.
Var som helst.

Varje dag.




Fri vers (Modernistisk dikt) av K G Trellis
Läst 65 gånger
Publicerad 2023-03-04 18:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K G Trellis
K G Trellis