Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ALLTID RÄTTVIST


ALLTID RÄTTVIST (Copyright Jesper Hessel)

Allt blir totalt rättvist om X(X)(F>Universum).Där M är Medvetande, F=Frihet, X=Separation. Separationen trasslas ut när Gud har trasslats ut alla sina problem. Frihet ÄR M(X)Manifestation.

Alla får sin rättvisa och det blir nog ett NYTT UNIVERSUM.

Copyright Jesper Hessel.




Fri vers (Fri form) av Jesper Hessel
Läst 35 gånger
Publicerad 2023-03-09 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Hessel