Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
RÄTTVIST


VARFÖR ALLT ÄR RÄTTVIST JÄMT (COPYRIGHT JESPER HESSEL)

DET BLIR RÄTTVIST FÖR ALLA PÅ SLUTET, FÖR SYNS DET INTE SÅ FINNS DET INTE M (X) SEPARATION. JAG ÄR ALLA JAG. F INTELLIFENS GUD UNIVERSUM MÄNNISKA DJUR ÄNGEL ÄR INTE SAMMA SAK. DÄR F ÄR FRIHET. ALLT ÄR EN ILLUSION BUNDET AV LOGISKA LAGAR, FÖR DET FINNS INGEN SANNINGSRELATIVISM OM +1+(-1)=X=SYMBOL=FRIHET. DÅ BLIR +1 EN TOPP OCH - 1 EN DAL PÅ EN GRAF OM ALLT BESTÅR AV VÅGOR. MAN MÅSTE FÖRHÅLLA SIG TILL DET ELEKTROMAGNETISKA MOLNETS GUDS, UNIVERESUMS MATEMATIK, ANNARS FÅR MAN EN SVART SJÄL SOM FINNS TILL FÖR ATT ALLA SKA SAMARBETA SÅ ATT INTE SYSTEMEWT FALLER PÅ SIN EGEN DÄVEL.

COPYRIGHT JESPER HESSEL.




Fri vers (Fri form) av Jesper Hessel
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-03-11 17:14



Bookmark and Share


    Tidsljus
Blir jobbigt för ögat när hela texten är i stora bokstäver.
2023-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Jesper Hessel