Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är Allt


ALLT ÄR ALLT. Copyright Jesper Hessel.

Jag Är Jag Sammanstrålat, Och Syns Det Inte Så Finns Det Inte M(X), Då Blir Allt Rättvist Alltid. Copyright Jesper Hessel.




Fri vers (Fri form) av Jesper Hessel
Läst 50 gånger
Publicerad 2023-03-10 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Hessel