Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek till Amy


Inget är för djupt för mig (Copyright Jesper Hessel)

Varför blir allt rättvist för alla på slutet genomgående Gudar så som Människor och Djur och Alla?

Jag är filtrerad av jag.

Är det en magnetpol?

Tar entropin alltid överhanden?

Glöms gamla universum bort?

Är det så att man till slut somnar in i sin egen fråga?

Min definition av Evigheten.

Den gör det den vill.

Men ser till att allt går rätt.

Per definition av principerna som håller.

Den ingriper nog inte i sitt eget logiska system som inte går att ta sönder.

Copyright Jesper Hessel.




Fri vers av Jesper Hessel
Läst 48 gånger
Publicerad 2023-03-10 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Hessel