Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ALLT OCH FRIHET


ALLT OCH FRIHET COPYRIGHT JESPER HESSEL

M(SEPARATION)/EGO^FRIHET^FORM/GUD/MÄNNISKA.

UPPLYSNING

Copyright Jesper Hessel.




Fri vers (Fri form) av Jesper Hessel
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-03-18 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper Hessel