Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dena text är till min bara MIN Freja, min Batman!


Jag vet..

Det känns tungt att gå ifrån dig varje gång vi ska skiljas åt.
Jag vet så mycket väl att jag kommer att behöva dig!
Det känns otrygt att du inte sitter jämte mig när jag gråter.
Jag vet att du är den ända som kan göra mig glad igen!
Det känns konstigt att det inte är du och jag som skrattar.
Jag vet att du är den ända som kan få mig att dö skratta!
Det känns dödligt att inte vara nära dig.
Jag vet att du är min energi källa och det kommer alltid att vara du och jag, i alla väder och vindar så står vi imot allt och ALLA!
Kom ihåg en sak...
JAG KOMMER ALLTID ATT ÄLSKA DIG!




Fri vers av Sup3rm4n
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-08-12 00:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sup3rm4n
Sup3rm4n