Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Special-erbjudande till "sura gubbar."



Vill du bidra med
något väsentligt i
slutet av ditt liv

Är du trött på det
anti-religiösa och
falska PK samhället?

Gillar du bokstaven
Z och bokbränder

Hatar du Socialist
-feminister av alla
de obehagliga Kön?

Stödjer du en Världs
-ordning baserad på
Ortodox-kristna
Värderingar

I så fall kontakta oss
(God lön utgår efter ut
-fört värv och kontrakt.)


Sänd in ansökan
Märkt med
"För en bättre värld"
Till Wagner-gruppen
St.Petersburg.







Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-11 09:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Härligt!:)
2023-03-12

  Emanuel Sigridsson VIP
Här har Du verkligen fått till det, en satir som känns. Mellan raderna tar jag fram det enda för mig framkomliga: Ömsesidig överlevnad. Jag tänker att vi kan vara lite överens om det.
2023-03-12

  Kungskobran VIP
Staten är min trygga famn
varthän jag tar mig fram
så finns den vid min sida
tillsammans med socialen och SIDA
tag inga egna initiativ
då vandrar du på felan stig
du måste tycka som staten vill
håll käften och sitt still
staten vet vad som är bäst för dig
håll käft sitt still och tig








2023-03-11

    Kämpendahl VIP
Wagnerfolk är inte idealistiska av sig. De har våldtäktsmän och kannibaler i sina led. Uncle Festers, Putins kock, är en psykopatisk karaktär. Nu har Putin tröttnat på dem och strypt resurserna.
Jämför med legoknektarna som verkade i Irak det finns likheter.


2023-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP