Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För Länge sedan

Inte är det väl
konstigt

att man inte känner


en mening
med livet


Människan har
mist
sin mening
sin strävan
för Länge sedan

då hon började tänka

Bortom att
nära
skydda

sin familj

Att sprida vidare sina gener

Likt en maskros.


Tänkandet ledde väl till
intelligens
framåtblickande
smarta tekniker

En ersättning av det livsnödvändiga.
Meningen försvann.



Och vi med.




Fri vers av KarinLovisa
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-03-11 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KarinLovisa