Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄGEN, SANNINGEN OCH LIVET

Vägen som jag måste vandra,
liknar den som Jesus gick.
Hata orätt, älska andra
är de bud jag fick.

Sanningen som finns att finna
skall till slut befria mig.
Jesus manar mig att minna,
att han utgav sig.

Livet, det som blev mig givet,
är ett evighetens lån.
Jesus är det livet blivet
- "Människornas son".

Vägen, sanningen och livet
samlats har i Jesus Krist.
Låter detta överdrivet?
Dock, jag tror det visst!




Bunden vers (Annat versmått) av Ulf Carlsson VIP
Läst 72 gånger
Publicerad 2023-03-11 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP