Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är mest


Vatten

 

Vi levde bland varandra

vad annat kunde vi göra

somliga spridde ut sig på landet

andra ville trängas i städer

 

Vi klagade varje dag

medan vi lät andra bestämma

en del  fick svälta

andra var ofantligt vackra

 

Vi lät snålvattnet rinna

och ögonen tåras




Fri vers av Irene Backström
Läst 37 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-12 11:26



Bookmark and Share


    Julia Engström VIP
Vackert!
2023-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström