Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den korrekta stavningen är kvalitet eftersom att det är motsatsen till kvantitet. Men då ska man uttala t i slutet. Men jag gillar att stava ordet kvalité med en akut accent på slutet.


Kvalité?

Kvalité?

nja ibland har inte mina det

ibland blir de bara

det dem blir

är det inte så för alla?

ibland skriver man eller läser man några 

som bara är så där 

perfekta 

med väl valda ord

men ibland är de bara ett kort ihopkok

med lite av varje

kanske med ett stänk av humor

och med en eller flera hyfsat bra metaforer

för ibland är man tom

inifrån och ut

och då märks det kanske 

i orden

men ibland har mina det?

ja ibland är mina  av hyfsat god sådan

kvalitet ?

sen finns det några som bara spottar ur sig dikter

på löpande band 

de gillar kanske

kvantitet istället för

kvalitet?

ibland blir det så för mig

då kommer mina bara

och då måste jag skriva dem




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-12 15:36



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om skrivandet, ibland kommer de rätta orden, ibland får leta efter dom.
2023-03-13

  Susen VIP
Skriv du :) Här beskriver du skrivandets olika faser, tänker jag
2023-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP