Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är också


Blind

 

Du var mjuk

i din hårdhet

där du lät lien gå

 

Ensam var du

på slåttervallen

som så många andra sommrar

 

Jag stod här

bakom  hängnet

i min ljusgula klänning

 

Med  blåklockskransen

på mitt vita hår och

önskade du kunde se mig




Fri vers av Irene Backström
Läst 40 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-13 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström