Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En


Blomma

 

Vallmons doft en stilla

sommarmorgon

vad bryr den sig

om människors kval

 

Den har fötts för att

visa sin vackerhet sin färg

sin tystnad 

 




Fri vers av Irene Backström
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-14 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström