Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser hur dom fäller träd i förorten nu

Jag ser hur dom fäller träd i förorten nu
jag ser hur dom tänder eld på olja
och sprider den i Östersjön

jag ser livet lämna en pojke
vid stranden på fascismens landsskap
människosläktet gråter idag
men även imorgon

förändringar inom oss vittnar om en undergång
förändringar runtomkring oss
vittnar om en undergång
sekvenser av störningsfel
en gemensam jordbävning

när vattnet når till hakan
får vi börja skalla varann




Fri vers (Fri form) av Ludvig Nord
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-15 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ludvig Nord
Ludvig Nord