Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en lång återhämtningsperiod är jag på väg tillbaks till mitt skrivande igen


Tystnaden vilar

Tystnaden vilar
väck den inte
låt den ha sin tid.






Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-15 09:17



Bookmark and Share


  Koloristen
Godt. Jag överväger också en comeback.
2023-06-26

  den nakna poeten
kort och välskriven innefattar allt
2023-06-26

  Tim Lukic
Enkelheten talar och vi lyssnar. Vackert.
2023-05-20
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP