Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotocollage av egna bilder


Bilder från ett köksfönster

 

Dimman låg tätt som en oveckad sovrumsgardin. Osynligheten närvarande. De oväntade visste ingen något om. I dvalan högg smärtan. Tryck på knappen. Sakta drogs gardinen åt sidan. Synligheten kom fram. Skenande priser konkurrerar med krig på tidningens första sida. En bakterie orsakar oreda i en människas inre. Du vandrar tätt intill oss. Himlen förbereder sig för ännu en natt. Molnen skådespelar utanför ett fönster.

 ©Eva Hedlund fd Langrath 2023

 




Fri vers (Prosapoesi) av Eva Langrath VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-03-16 10:17



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Underbara utsikter - tack!
2023-03-21

  Anya VIP
En här- och nubild. Det du är ett proffs på. Vackert med en ton av vemod. Fina besjälningar.
2023-03-21

  Jan Widströmer VIP
Fint fångad tidsbild!
2023-03-16

  Emanuel Sigridsson VIP
På något sätt väcker din text Sånger från andra våningen till liv. Även denna text av dig har något fotografiskt över sig, visst påverkar bilderna till, men det täcker inte hela panoramat. Din text fungerar som en konstutställning som jag inte går till, utan den kommer till mig.
2023-03-16

  KYREUS of Sweden
Ack, Du Mänsklighet.....
2023-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP