Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Räkning är alltid viktig som


Ögat

 

Lyckan är stor

här på första plats

arbetet pågår

signalerna går fram

till mig

 

Nu blev jag kopplad

till en annan

jag känner mig som hemma

på mitt förra jobb




Fri vers av Irene Backström
Läst 31 gånger
Publicerad 2023-03-20 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström