Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I svarta hålets rum för främmande

sitter jag och diktar lite slött.
Här är ganska mörkt och skrämmande
och jag är synnerligen trött.

Att tiden inte finns må vara hänt
och att rummet saknar mått –
stundtals har det ändå hänt
att jag anat något gott.




Bunden vers av Färdskrivaren VIP
Läst 65 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-20 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP