Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen



Oändligen sakta –

det eviga
drömmer

i dröm
inom dröm

långsamt
i det öppna

Alltmera vidgas

springan
mellan sägbart
och osägbart

Alltmera sluts
sprickan
mellan vetbart
och ovetbart

Så;

just så
sjunger en bubbla
i det ändlösa havet

vid ytan

där allt går bort
till intet




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-20 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP