Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid havet



Miguel, med barnet i sitt knä;
de sitter vid havet

Mellan vågornas svall
och djupets stumma mörker
svävar en tanke -

en sovande fisk

”En sådan tanke vill jag ha”

Barnet ser mot havet

”Du har den redan –
men den är inte möjlig
att tänka”

Så svarar Miguel den lille

och håller handen stilla
över barnets hår




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-03-20 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP