Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvåning

Förvåning
som kärlekens
bländande lampa

Det visste jag inget om

Värmen som stiger
ur en levande kropp

Rummet där tiden
byter kläder

från drömmens

och lyssnar
med sekundens öra

till verklighetens
flämtande andetag





Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 79 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-20 18:06



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Snyggt snickrat med dina ord.
2023-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP