Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Esrarens strängar


Att röra stråken över esrarens strängar
kan få en annan dag att resa sig
med en förunderlig andedräkt

Är det långt till tonerna så kommer
smärtan och viskar i ditt öra
med ord som spränger din själ

Men det behöver inte vara så
Något mjukt och varmt kan sakta
fylla det kärl som är livet

Och som människa tar du drömmen
och seglar rakt in i sanningen




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2023-03-20 18:41



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
på något sätt tröstande
2023-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP