Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändrad titel och bild...




Kärlekens sudoku

En innan den andra,

är annat än två.

Två efter den första,

är lika med ett.

 

Ett med den andra,

är en enighet.

 

Två utan den första,

är något annat.

En utan den andra,

är mindre än ett.




Fri vers av Jer
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-08-12 15:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jag älskar sånt här...ordlekar är bara sååå kul!!!
2006-08-16

  Jer
Men så är det, tänkt mest som en ordlek, då jag satt på tåget och tyckte det skulle vara roligare med ord än att lösa "sudoku" räkneverk som de som satt omkring mej höll på med. Kanske jag borde döp den till just "Kärlekens sudoku" ?!
2006-08-15

    ellabella
Man måste tänka till lite... fyndigt, inte alltför sentimentalt.
2006-08-15

  * Ammi *
jag det var en trevlig ordlek om livets verklighet, tycker nog att rubriken är ganska ok ...
2006-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Jer
Jer