Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna faller ändå


Saknad i min själ
inget kan ändra
ingen kan förändra


inte jag
inte du


själen kvider
när sorgen sig vrider
är ett öppet sår som svider


livet är ett före dig
livet är ett efter dig


solen lyser
värmen värmer


jag är på väg
till lunden av minnen
sitta på en bänk


känna närvaron
av dig
du som finns inom nu


Du är fåglarna som sjunger
är vinden i träden
som torkar mina tårar

"Gråt inte sa du på slutet
tänk på att jag en gång levat"














Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-03-28 09:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En dikt med perspektiv som ger läsarjaget reflektioner och insikter. Förståelsen för vad sorg kan bära på bjuder du!
2023-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP