Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonrutin



När jag vaknar denna morgon
tar sig solens strålar in i mitt norrfönster

Jag känner direkt att jag genomgått
en förändring
och kommit ut på andra sidan

Dimensionerna ligger som slöjor
tätt

Skiftningar i nyanser
nära

Jag är jag, men ny på alla sätt
omfamnar dagen










Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 58 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-28 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP