Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Feiku (3)






arbetslös bäver
arbetsmarknadslösning
dammbygge skogshuggning




Övriga genrer av Påfågel
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-29 09:22



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar humorn i denna.
2023-04-09

  Peter Olausson VIP
Roliga feikus du skriver!
2023-03-30

  Respons VIP
Kul!
2023-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Påfågel