Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hajku (1)





Haj there
haj där?
ingen hajar




Bunden vers (Annat versmått) av Påfågel
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-05-16 13:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Påfågel